Zupy:
Rosół Królewski z domowym makaronem
Rosół z kluseczkami i omletem z warzywami
Krem z pieczarek
Zupa cebulowa z grzankami
Żurek z jajkiem
Krem z brokułów podawany z kostka z łososia
Krem ze szparagów podawany z porcja śmietanki
Krem z borowików
Dania główne:
Schab pieczony z sosem pieczeniowym
Rolada ze schabu z pieczarkami
Kotlety panierowane z kurczaka
Kotlet panierowany ze schabu
Rolada z kurczaka w pumperniklu z musem brokułowym
Kotlet farmerski
Roladka gotowana ze szpinakiem i papryką
Karczek po myśliwsku
Pikantna pierś z kurczaka
Potrójniak sute (pierś, schab, wołowina) z pieczarką
Kotlet devolaje tradycyjny
Kurczak Cardon- Blue
Kotlet devolaje z serem i pieczarkami
Kurczak ala tyriaki z ryżem i warzywami
Roladki z sosem słodko- kwaśnym
Roladki w sosie szpinakowym
Filet z kurczaka pikantny z sosem słodko- kwaśny
Filet w sosie serowo-śmietankowym
DO WSZYSTKICH DAŃ DODATKI DO WYBORU
Przekąski gorące:
Forszmak
Flaczki
Barszczyk czerwony z: Krokietem serowym lub tradycyjnym, pierożkami, pasztecikiem z ciasta francuskiego.
Boef Strogonow
Udka tradycyjne
Udka faszerowane mięsem i pieczarkami
Kurczaki faszerowane w całości podawane z pieczonym jabłkiem
Kurczak w śmietanie
Szaszłyki hawajske z sosem
Szaszłyki wieprzowe
Bigos staropolski
Gulasz wołowy na ostro
Pieczarki faszerowane cielęcina z sosem chrzanowym
Szynka pieczona w miodzie
Pierogi ( z kapusta i mięsem, ruskie, z kapusta i grzybami, ze skraweczkami)
Przekąski na specjalne zamówienie:
Indyk pieczony w całości z sosem żurawinowym
Kurczak faszerowany podany z jabłkiem pieczonym
Prosie pieczone
Ryba w całości (łosoś, szczupak, sum, amur, pstrąg)
Szynka pieczona z kością z sosem pieprzowym
Tatar z polędwicy wołowej
Tatar z łososia
Przekąski zimne:
PÓŁMISEK SWOJSKICH WĘDLIN- SPECJALNOŚĆ KUCHNI
Półmisek mięs pieczonych
Półmisek wędlin
Deska salami
Schab ze śliwka i morela
Baleron białoruski
Galantyna z ananasem
Rolada staropolska
Rolada schabowa
Rolada z boczkiem i grzybami
Pasztet cielęcy z kurkami w cieście francuskim
Pasztet z kurczaka z orzechami
Pasztet z porami
Deska serów pleśniowych
Kurczak z warzywami w galarecie
Tymbaliki z szynką
Schab z warzywami w galarecie
Rolada drobiowa z orzechami
Kurczak z orzeszkami z sosem meksykańskim
Paluszki drobiowe z sosem meksykańskim
Golonka faszerowana podana w galarecie
Szparagi w szynce
Kieszonki ze schabu z chrzanem i masłem
Roladki z szynki i owoców
Filet z kurczaka w cieście francuskim z pomidorami suszonymi
Terina z kurczaka marchewka paryska
Terina z kurczaka z musem brokułowym
Jajko w sałatce jarzynowej
Jajko w sosie chrzanowym
Jajko w sosie tatarskim
Jajko faszerowane
Jajko w sosie szczypiorkowym
Melon z szynka parmeńska
Sakiewki szynkowe
Przekąski rybne:
Śledź w oleju
Śledź w aromatycznym koperku
Śledź po węgiersku
Śledź w śmietanie
Śledź z mandarynką
Śledź po japońsku
Rolmopsy śledziowe
Ryba po grecku
Pstrąg z rusztu
Pstrąg faszerowany warzywami
Różyczki z łososia z kremem chrzanowym
Pomidory faszerowane sałatka z tuńczyka
Jajka z kawiorem
Tymbaliki z łososia
Roladki łososia
Sałatki;
Tradycyjna
Konserwowa z selerem
Z kurczaka z sałatą lodową
Grecka
Meksykańska z krewetkami
Bawarska
Z kurczakiem, rodzynkami i ananasem
Z szynką i oliwkami
Mozarella z pomidorem w aromatycznej oliwie z bazylią
Z tuńczyka i kukurydzą i sałatą lodową
Sałatka makaronowy
Selerowa z ananasem i szynką
Sałatka gyros
Sałatka makaronowa z kurczakiem
Sałatka Cezar
Desery:
Lody waniliowe z sosem owocowym
Lody owocowe z bitą śmietaną
Lody dla dzieci
Panna cotta
Ciasta 200 dag
Owoce 100 dag
Napoje zimne i gorące